Potřebujete svačinku, se kterou se vždycky trefíte do černého? Tyhle čokoládové brownie proteinové kuličky jsou perfektním způsobem jak si dopřát. Ať už je zhltnete mezi jídly nebo jako dezert s vysokým obsahem bílkovin po večeři, nebudete zklamáni.
Ingredience
130g lískových ořechů
130g vypeckovaných datlí
2 lžíce kakaa
Postup
- Dejte všechny ingredience do mixéru a mixujte, dokud se ingredience nespojí a nevytvoří hladkou pastu.
- Pomocí lžičky odebírejte z mixu stejně velké množství těsta a v dlaních tvořte kuličky. Pokud se vám těsto lepí na ruce, pomůže Vám, když si je navlhčíte.
- Uchovávejte v ledničce do té doby, než budete připraveni si je vychutnat.
Recept vystačí na 10 kuliček.
Nutriční informace na 1 kuličku
Kalorie: 160 Protein: 4g Tuk: 11g Sacharidy: 15g
Jennifer Blow je naše nutriční specialistka registrovaná u UKVRN, což je britský registr kompetentních a kvalifikovaných nutričních profesionálů. Má tituly Bachelor of Science in Nutritional Science a Master’s of Science by Research in Nutrition a nyní se specializuje na použití sportovních suplementů pro zdraví a fitness, podložené důvěryhodným výzkumem.
Jennifer byla citována nebo zmíněna jako nutriční specialista v řadě významných publikací jako Vogue, Elle a Grazia pro její expertní znalost významu výživy pro cvičení a zdravý životní styl.
Její zkušenosti sahají od práce s NHS na testech o zásazích do výživy po specifický výzkum suplementace omega 3 mastnou kyselinou a také vlivu fast foodu na zdraví, což bylo prezentováno na výroční konferenci Nutrition Society . Jennifer se podílí na řadě akcí pro profesní rozvoj, aby měla jistotu, že její znalosti zůstanou na vysoké úrovni. Přečtěte si více o zkušenostech Jennifer zde.
Ve svém volném čase Jennifer ráda chodí po horách a jezdí na kole. Z jejích příspěvků poznáte, že ráda dokazuje, že zdravá strava nemusí znamenat život o hladu.