Zpět na hlavní obsah
Recepty

Domácí snídaňový bagel

Domácí snídaňový bagel
Nela Hoskovcova
Autor a expert8 měsíců Ago
Zobrazit profil Nela Hoskovcova
Že pořád snídáte ovesnou kaši a už vám to trochu leze i ušima? Pak pro vás máme recept na vynikající snídaňový bagel! Tvarohové těsto, vajíčko, roztékající se sýr…Musíme říkat víc? Tenhle recept podle @viktorie_hrazdilkova rozhodně stojí za vyzkoušení!

Počet porcí: 1

Ingredience

  • 60g tvarohu
  • 35g ovesné mouky
  • 1 vejce
  • 1 tvarůžek 

Postup

  1. Smíchejte ovesnou mouku – Instantní ovesné vločky Oats - s tvarohem a ze vzniklého těsta vytvarujte bagel.
  2. Bagel dejte do horkovzdušné fritézy na 200°C / 10 min (nebo do trouby na o něco delší dobu), poté do bagelu rozklepněte vejce, přidejte tvarůžek (nebo jiný sýr) a dejte znova zapéct na 200°C na 5 min.

Nutriční hodnoty celé porce:

Kalorie 308
Tuky 9,4g
Sacharidy 22,9g
Bílkoviny 33g
Nela Hoskovcova
Autor a expert
Zobrazit profil Nela Hoskovcova
Nela je původem z Vysočiny, ale žije a pracuje ve Velké Británii, kde také vystudovala BSc (Hons) v oboru Sport, Exercise and Nutrition a následně MSc v oboru Food and Nutrition. Je registrovanou specialistkou na sportovní výživu na Sport and Exercise Nutrition Register (SENr) pod British Dietetic Association. Kromě toho je také certifikovanou osobní trenérkou a fitness instruktorkou. Nela praktikuje výživu na plný úvazek a ve volném čase se věnuje klientům na osobním tréninku a vede skupinové fitness lekce, její nejoblíbenější je spinning. Sama sport a pohyb miluje a věnuje se mu od malička – přes cheerleading, aerobic a step aerobic se dostala k gymu, činkám a běhu, což jsou momentálně její oblíbené aktivity. Kromě toho ale miluje jídlo a nikdy nepohrdne procházkou do kavárny na dort a cappuccino.
myprotein