Nela Hoskovcova
Autor a expert8 měsíců Ago
Že pořád snídáte ovesnou kaši a už vám to trochu leze i ušima? Pak pro vás máme recept na vynikající snídaňový bagel! Tvarohové těsto, vajíčko, roztékající se sýr…Musíme říkat víc? Tenhle recept podle @viktorie_hrazdilkova rozhodně stojí za vyzkoušení!
Počet porcí: 1
Ingredience
- 60g tvarohu
- 35g ovesné mouky
- 1 vejce
- 1 tvarůžek
Postup
- Smíchejte ovesnou mouku – Instantní ovesné vločky Oats - s tvarohem a ze vzniklého těsta vytvarujte bagel.
- Bagel dejte do horkovzdušné fritézy na 200°C / 10 min (nebo do trouby na o něco delší dobu), poté do bagelu rozklepněte vejce, přidejte tvarůžek (nebo jiný sýr) a dejte znova zapéct na 200°C na 5 min.
Nutriční hodnoty celé porce:
Kalorie | 308 |
Tuky | 9,4g |
Sacharidy | 22,9g |
Bílkoviny | 33g |
Nela Hoskovcova
Autor a expert
Nela je původem z Vysočiny, ale žije a pracuje ve Velké Británii, kde také vystudovala BSc (Hons) v oboru Sport, Exercise and Nutrition a následně MSc v oboru Food and Nutrition. Je registrovanou specialistkou na sportovní výživu na Sport and Exercise Nutrition Register (SENr) pod British Dietetic Association. Kromě toho je také certifikovanou osobní trenérkou a fitness instruktorkou.
Nela praktikuje výživu na plný úvazek a ve volném čase se věnuje klientům na osobním tréninku a vede skupinové fitness lekce, její nejoblíbenější je spinning. Sama sport a pohyb miluje a věnuje se mu od malička – přes cheerleading, aerobic a step aerobic se dostala k gymu, činkám a běhu, což jsou momentálně její oblíbené aktivity. Kromě toho ale miluje jídlo a nikdy nepohrdne procházkou do kavárny na dort a cappuccino.