Zpět na hlavní obsah
Recepty

Dvojvrstvá lotusová zmrzlina

Dvojvrstvá lotusová zmrzlina
Emily Wilcock
Autor a expert2 let Ago
Zobrazit profil Emily Wilcock

Je na čase si toho zbytku léta ještě užít. A jak nejlépe to udělat? S proteinovou zmrzlinou. Není moc věcí lepších než tenhle mražený vynikající dezert. A když je ve formě nanuku? Neporazitelný.

Nejlépe si je vychutnáte po tréninku s nohama nahoře. Nebo aspoň podle nás.

Počet porcí: 4

VIDEORECEPT ZDE

Ingredience

Vrstva 1

  • 100g jogurtu
  • 20g Cookies and Cream Impact Whey Proteinu
  • 1-2 kapky Toffee FlavDrops

Vrstva 2

  • 50g jogurtu
  • 10g pomazánky z karamelizovaných sušenek
  • 20g Cookies and Cream Impact Whey Proteinu

Topingy

  • 1 karamelizovaná sušenka (rozdrobená)
  • 60g mléčné čokolády

Postup

  1. Smíchejte ingredience na první vrstvu.
  2. Smíchejte ingredience na druhou vrstvu (vrstvu s pomazánkou).
  3. Dejte první vrstvu do formiček na zmrzlinu, rozdrobte karamelizovanou sušenku a pokryjte druhou vrstvou.
  4. Přidejte dřívka a dejte do mrazáku na dvě hodiny, nebo dokud se zmrzlina neuleží.
  5. Namočte zmrzlinu do rozpuštěné čokolády a opět zmrazte, dokud zmrzlina neztuhne.
  6. Dobrou chuť!

Nutriční informace

Na jednu porci

Kalorie 187
Tuky 7g
Sacharidy 13g
Bílkoviny 17g
Emily Wilcock
Autor a expert
Zobrazit profil Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein