Emily Wilcock
Autor a expert2 let Ago
Po letním cvičení jsme zpocení až za ušima a je nám horko celé hodiny. Přijdete z vyhřátého fitka do vyhřátého auta, které vás odveze do vyhřátého domu. Tak proč se nezchladit mraženou dobrotou?
Pokud si chcete toto léto udělat radost, pořiďte si formičku na nanuky. Je tu tolik možností. Clear Whey nanuky jsou jasnou volbou, ale @healthy_floflo to ozvláštnila tímto lahodným receptem – proteinové nanuky s arašídovým máslem.
Počet porcí: 4
https://www.youtube.com/watch?v=iG35y5rw8MQ&feature=emb_logo
Ingredience
- 1 a ½ velmi zralého banánu
- 100g jogurtu
- 1 odměrka vanilkového Impact Whey Proteinu
- 30g Přírodního arašídového másla
- 15g javorového sirupu
Topingy
- 3g nasekaných arašídů
- 5g hořké čokolády
- Špetka soli
Vybavení
- Formičky na nanuky
- Dřívka do nanuků
- Ruční mixér
Postup
- Do velké mísy dejte banán, jogurt, protein, arašídové máslo a javorový sirup.
- Ručním mixérem ingredience umixujte, dokud nevznikne hladká, hustá směs.
- Vezměte formičky a naplňte nasekanými arašídy, hořkou čokoládou a solí.
- Vložte dřívka do nanuků a přelijte je směsí na zmrzlinu.
- Dejte zmrazit, dokud nanuky neztuhnou.
- Vychutnejte si po tréninku jakožto osvěžující proteinový boost.
Nutriční informace
Na jednu porci
Kalorie | 290 |
---|---|
Tuky | 10.4g |
Sacharidy | 18.9g |
Bílkoviny | 12.5g |
Emily Wilcock
Autor a expert
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing.
With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research.
Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body.
Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested.
If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.