Nela Hoskovcova
Autor a expert6 měsíců Ago
Nejrychlejší, nejjednodušší a nejchutnější proteinový mug cake vůbec. Zabere vám pár minut a zaručeně uspokojí chutě na sladké.
Počet porcí: 1
Ingredience
- 1 odměrka Impact Whey Proteinu (my jsme zvolili příchut sticky toffee pudding, ale můžete použít jakoukoliv příchuť máte rádi)
- 1 vaječný bílek
- ¼ lžičky sladidla
- 2 lžíce polotučného nebo mandlového mléka
- Trocha sirupu bez cukru (příchuť butterscotch)
- 5 kapek FlavDrops (příchuť toffee)
- 1 vrchovatá lžička kešu másla (nemusí být)
Postup
- Všechny suché ingredience smíchejte v hrníčku vidličkou, dokud ve směsi nebudou žádné hrudky.
- Přidejte vaječný bílek a mléko a smíchejte dohladka.
- Teď přichází čas na všechny extra věci, které můžete schovat doprostřed – vyzkoušejte pořádnou lžíci vašeho oblíbeného ořechového másla.
- Dejte do mikrovlnky. Hotový mug cake by měl být „upečený“, ale stále velmi vláčný. Ozdobte sirupem bez cukru.
Nutriční informace na jednu porci
Kalorie | 126 |
Tuky | 2g |
Sacharidy | 2g |
Bílkoviny | 24g |
Nela Hoskovcova
Autor a expert
Nela je původem z Vysočiny, ale žije a pracuje ve Velké Británii, kde také vystudovala BSc (Hons) v oboru Sport, Exercise and Nutrition a následně MSc v oboru Food and Nutrition. Je registrovanou specialistkou na sportovní výživu na Sport and Exercise Nutrition Register (SENr) pod British Dietetic Association. Kromě toho je také certifikovanou osobní trenérkou a fitness instruktorkou.
Nela praktikuje výživu na plný úvazek a ve volném čase se věnuje klientům na osobním tréninku a vede skupinové fitness lekce, její nejoblíbenější je spinning. Sama sport a pohyb miluje a věnuje se mu od malička – přes cheerleading, aerobic a step aerobic se dostala k gymu, činkám a běhu, což jsou momentálně její oblíbené aktivity. Kromě toho ale miluje jídlo a nikdy nepohrdne procházkou do kavárny na dort a cappuccino.