RECEPTY
Minutový karamelový lepkavý mug cake

Počet porcí: 1
Ingredience
- 1 odměrka Impact Whey Proteinu (my jsme zvolili příchut sticky toffee pudding, ale můžete použít jakoukoliv příchuť máte rádi)
- 1 vaječný bílek
- ¼ lžičky sladidla
- 2 lžíce polotučného nebo mandlového mléka
- Trocha sirupu bez cukru (příchuť butterscotch)
- 5 kapek FlavDrops (příchuť toffee)
- 1 vrchovatá lžička kešu másla (nemusí být)

Postup
- Všechny suché ingredience smíchejte v hrníčku vidličkou, dokud ve směsi nebudou žádné hrudky.
- Přidejte vaječný bílek a mléko a smíchejte dohladka.
- Teď přichází čas na všechny extra věci, které můžete schovat doprostřed – vyzkoušejte pořádnou lžíci vašeho oblíbeného ořechového másla.
- Dejte do mikrovlnky. Hotový mug cake by měl být „upečený“, ale stále velmi vláčný. Ozdobte sirupem bez cukru.
Nutriční informace na jednu porci
Kalorie | 126 |
Tuky | 2g |
Sacharidy | 2g |
Bílkoviny | 24g |

Nela Hoskovcova Autor a expert