Emily Wilcock
Autor a expert2 let Ago
Léto je za rohem a @healthy_floflo musela vyslyšet naše přání udělat osvěžující recepty s naším Clear Whey. Možná zníme trošku dramaticky, ale vzpomeňte si na to, až bude zase vedro a vy budete chtít perfektní proteinovou dobrotu. Pak nás pochopíte.
A co je lepší než želé? Přenese vás zpátky do dětství, zažene chuť na sladké a vy nebudete muset trávit hodiny v kuchyni. Jediné negativum? Čekání, až ztuhne. Věřte nám, je to stejně tak těžké, jako to bylo, když jsme byli děti. Nejdelší čtyři hodiny v životě.
https://www.youtube.com/watch?v=2263lQeeKmI&feature=emb_logo
Ingredience
- 1 odměrka Clear Whey
- 300ml vody
- 12g želatiny v prášku
- 300g čerstvého ovoce
Postup
- Nejprve dejte vodu a Clear Whey do shakeru a míchejte, dokud se protein zcela nerozpustí.
- Směs dejte do hrnce a vysypte do ní želatinu.
- Nechte zhruba 5 minut stát, pak zapněte sporák a tekutinu zahřejte.
- Ujistěte se, že se směs nevaří, jen je potřeba ji trochu zahřát. Míchejte metličkou. Hotovo bude, až se želatina úplně rozpustí – to by mělo trvat méně než minutu.
- Ovoce dejte do formy a přelijte přes něj želatinu.
- Dejte na 4 hodiny do lednice nebo dokud zcela neztuhne.
Nutriční informace
Na jednu porci
Kalorie | 426 |
---|---|
Tuky | 10g |
Sacharidy | 58.7g |
Bílkoviny | 26g |
Emily Wilcock
Autor a expert
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing.
With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research.
Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body.
Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested.
If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.