Kdo by to byl řekl, že svačina může chutnat tak dobře? Královna zdravých receptů @healthy_floflo je zpátky s opravdu lahodnou pochoutkou, která uspokojí chutě na sladké, aniž byste jí museli obětovat příliš mnoho maker.
Oslazená medem, tahle pečená ovesná jablíčka jsou skvělá k snídani, když si chcete trochu osvěžit rutinu, nebo skvělý dezert po večeři. A nemohla by být jednodušší na přípravu.
A pokud použijete náš 100% kokosový olej místo másla, bude tenhle recept navíc veganský.
Počet porcí: 2https://www.youtube.com/watch?v=UhLdIo4A7L4&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.myprotein.com%2F&feature=emb_logo
Ingredience
- 2 jablka
- 40g ovesných vloček
- 20g pekanových ořechů
- 10g kokosového oleje
- ½ lžičky skořice
- 1 lžíce medu
- Špetka soli
- Javorový sirup na polití
Postup
- V míse smíchejte vločky, pekany, kokosový olej, skořici, med a sůl.
- Rozkrojte jablka napůl a zbavte jádřince. Duté poloviny jablka naplňte směsí vloček.
- Pečte v horkovzdušné fritéze 10-12 minut na 180 stupňů.
- Polijte dostatkem javorového sirupu a vychutnejte si je, dokud jsou ještě horká. Lahůdka.
Nutriční informace
Na jednu porci
Kalorie | 327 |
---|---|
Tuky | 14g |
Sacharidy | 50g |
Bílkoviny | 3.7g |
Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.
O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.
Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.