Nela Hoskovcova
Autor a expert7 měsíců Ago
My to říkáme pořád, s vynikající snídaní se vstává líp! @viktorie_hrazdilkova si pro nás připravila další bomba recept, tentokrát na pečené ovesné vločky, které chutnají jako tiramisu! A to zaručeně musíte vyzoušet, my už jdeme na to.
Počet porcí: 4
Ingredience
- 2 banány
- 1 lžíce arašídového másla
- 2 odměrky ovesné mouky
- 1 odměrka proteinu
- pár kapiček Flavdrops
- 1 lžička kypřícího prášku
- hrnek mléka
- 1 malé silné Ristretto
- 150g tvarohu
- 100g vanilkového proteinového pudinku
- 1 lžíce kakaka
Postup
- Do misky dejte 2 banány a rozmačkejte. Přidej arašídové máslo, Flavdrops kapičky, ovesnou mouku, vanilkový protein, kypřící prášek, mléko a Ristretto.
- Vše dobře zamíchejte a směs dejte péct na 180°C / 20 až 25 min.
- Po upečení a vychladnutí můžete přidat vrstvu tvarohu smíchanou s vanilkovým proteinovým pudinkem a posypat kakaem.
Nutriční hodnoty 1 porce (1/4):
Kalorie | 235 |
Tuky | 6,3g |
Sacharidy | 26g |
Bílkoviny | 18,65g |
Nela Hoskovcova
Autor a expert
Nela je původem z Vysočiny, ale žije a pracuje ve Velké Británii, kde také vystudovala BSc (Hons) v oboru Sport, Exercise and Nutrition a následně MSc v oboru Food and Nutrition. Je registrovanou specialistkou na sportovní výživu na Sport and Exercise Nutrition Register (SENr) pod British Dietetic Association. Kromě toho je také certifikovanou osobní trenérkou a fitness instruktorkou.
Nela praktikuje výživu na plný úvazek a ve volném čase se věnuje klientům na osobním tréninku a vede skupinové fitness lekce, její nejoblíbenější je spinning. Sama sport a pohyb miluje a věnuje se mu od malička – přes cheerleading, aerobic a step aerobic se dostala k gymu, činkám a běhu, což jsou momentálně její oblíbené aktivity. Kromě toho ale miluje jídlo a nikdy nepohrdne procházkou do kavárny na dort a cappuccino.