Nevíme proč, ale přijde nám, že čím jsme starší, tím radši bychom si dali pistáciovou zmrzlinu. To se prostě děje.
Díky našemu Impact Whey Proteinu v příchuti pistáciové zmrzliny si teď můžete připomenout léto celoročně. Je neodolatelně krémový, oříškový a s malým náznakem soli – úplná dokonalost. A navíc má 18g bílkovin na porci. Už to snad nemůže být lepší.
Takhle si můžete vykouzlit jednoduchý cheesecake ze 6 ingrediencí s touto novou skvělou příchutí. Nebudete toho litovat.
Počet porcí: 2VIDEORECEPT ZDEIngredience
- 180g řeckého jogurtu bez tuku
- 150g light krémového sýra
- 1 odměrka Impact Whey Proteinu (Pistáciová zmrzlina)
- 4 karamelizované sušenky
- 12g másla, rozpuštěného
- 8g pistácií
Postup
- Nejprve smíchejte jogurt, krémový sýr a protein, dokud nevznikne hladká směs bez hrudek. Dejte stranou.
- Dále rozdrťte sušenky a smíchejte s rozpuštěným máslem.
- Sušenkovo-máslový základ dejte na dno dvou malých skleniček nebo mističek (do každé polovinu) a uhlaďte obrácenou stranou lžičky.
- Na sušenkový základ nalijte proteinovou směs a opět lžící uhlaďte. Posypte rozdrcenými pistáciemi.
- Cheesecaky dejte do lednice a nechte přes noc ztuhnout. Vychutnejte si druhý den.
Nutriční informace na jednu porci:
Kalorie | 240 |
---|---|
Tuky | 8g |
Sacharidy | 15g |
Bílkoviny | 28g |
Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.
O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.
Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.