Monica Green
Autor a expert12 měsíců Ago
Muffiny a croissanty šly na rande. A teď jsou největším snídaňovým power couple.
Dobře, „cruffin“ není možná nejestetičtější jméno, ale když se spojí tyhle dvě snídaňové senzace, dějí se zázraky.
Za použití hotového těsta na croissanty a zbrusu nové příchuti Impact Whey White Gold, tenhle impozantně vypadající recept je překvapivě jednoduchý. A navíc přichází se 6g bílkovin na cruffin, což z něj dělá skvělý snack.
VIDEORECEPT ZDEPočet cruffinů: 4Ingredience
- 1 balení těsta na croissanty
- 1 lžíce Proteinové pomazánky (vanilka), rozpuštěné
- 1 odměrka Impact Whey Protein (White Gold)
- Hrst čokoládových peciček
Postup
- Předehřejte troubu na 180 stupňů.
- Rozválejte těsto na croissanty, zmáčkněte okraje, aby se vrstvy spojily.
- Potřete těsto proteinovou pomazánkou a posypte proteinem a čokoládovými pecičkami.
- Začněte na delším konci těsta a srolujte do těsné rolády.
- Rozkrojte roládu na dvě poloviny.
- Každou z těchto polovin rozkrojte podélně napůl.
- Každou část těsta srolujte, vrstvená část směřuje nahoru, pomocí trochy vody spojte konce.
- Každou rolku dejte do formy na muffiny a pečte 12-15 minut dozlatova.
- Až budou vychladlé, postříkejte rozpuštěnou proteinovou pomazánkou a ozdobte podle chuti.
Nutriční informace na porci:
Kalorie | 138 |
---|---|
Tuky | 2g |
Sacharidy | 17g |
Bílkoviny | 6g |
Monica Green
Autor a expert