Chcete navýšit svůj denní příjem bílkovin pomocí lahodné sváteční dobroty?
S tímhle snadným receptem si můžete vychutnat dávku čerstvě upečených skořicových sušenek za pár minut. Skvěle chutnají se šálkem čaje nebo kávy jakožto dopolední svačinka, stejně tak dobře zaženou chuť na sladké po večeři. S nízkým obsahem cukru a obohacené proteinem jsou ideální svačinkou, která nepokazí váš progres.
Počet porcí: 12-14Ingredience
- 145g Přírodního mandlového másla
- 1 velké vejce
- 1 vaječný bílek
- ¼ lžičky prášku do pečiva
- 2 lžíce kokosové mouky
- 50g kokosového cukru
- 1 odměrka Impact Whey Protein (Skořicový šnek)
Pokud chcete něco navíc
- Plátky mandlí
- Moučkový cukr na posyp
Postup
- Předehřejte troubu na 180 stupňů a vyložte plech pečícím papírem.
- Ve velké misce smíchejte mandlové máslo, celé vejce a vaječný bílek, dokud nevytvoříte hustou pastu.
- Poté přidejte všechny suché ingredience a dobře smíchejte, až se směs spojí.
- Pomocí lžíce dávejte malé porce směsi na připravený plech. Ze směsi uděláte asi 12-14 sušenek.
- Pomocí špachtle opatrně vytvarujte sušenky a uhlaďte na povrchu (při pečení se neroztáhnou, ale vyskočí nahoru). Pokud přidáváte plátky mandlí, opatrně jich pár položte na každou sušenku.
- Pečte 7 minut, nebo dokud nezačnou zlátnout. Dejte pozor, abyste je nepekli příliš dlouho!
- Sušenky nechte pár minut zchladnout a posypte moučkovým cukrem, nebo si je vychutnejte jen tak!
Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.
O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.
Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.