Ani nevíme, jak začít popisovat tenhle snídaňový recept.
Jako kdyby francouzský toust sám o sobě nebyl dost lahodný, Niall Kirkland ho posunul na další úroveň a přeměnil ho na velký zapečený croissant.
A to je něco, co si vaše nejen víkendová snídaně zaslouží – navíc díky nějaké té odměrce našeho Impact Whey Proteinu do sebe dostanete potřebnou dávku bílkovin.
Počet porcí: 8
https://www.youtube.com/watch?v=FgPoDM1h7Zc&feature=emb_logo
Ingredience
6 vajec
3 odměrky Impact Whey Proteinu (Vanilka)
300ml mléka
1 lžička skořice
¼ lžičky soli
½ lžičky muškátového oříšku
½ lžičky prášku do pečiva
8 croissantů
Jahody (na plátky)
Borůvky
Postup
Předehřejte troubu na 175 stupňů.
Ve velké míse smíchejte vejce, vanilkový protein a mléko. Pak přidejte skořici, sůl, muškátový oříšek a prášek do pečiva a smíchejte, dokud se vše nespojí.
Rozpulte croissanty, každý kousek namočte do proteinové směsi a vyskládejte do velké zapékací mísy tak, aby se kousky překrývaly.
Přelijte zbytek směsi přes croissanty, posypte nakrájenými jahodami a borůvkami, zakryjte a nechte 15 minut nasáknout.
Odkryjte a pečte 30 minut, dokud nebudou okraje zlatavé a křupavé, ale croissanty stále měkké uvnitř.
Vyndejte z trouby a ihned podávejte přelité Sirupem bez cukru.
Nutriční informace
Na jednu porci
Kalorie | 287kcal | 135 kalorií z tuku |
---|
% Doporučeného denního množství * | ||
---|---|---|
Tuky | 15g | 23% |
Sacharidy | 25g | 8% |
Bílkoviny | 13g | 26% |
Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.
O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.
Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.