Monica Green
Autor a expert2 let Ago
Měkký střed plný čokolády a 21g bílkovin.
Jednoduchých receptů na dezert není nikdy dost. A když navíc krásně sedí do vašich maker? To je dvojitá výhra. Tenhle vegan cookie mugcake od @fitwaffle splňuje všechna tato kritéria. A jako všechny ostatní její recepty je také super chutný.
Vše, co potřebujete, je mikrovlnka a pár minut a rázem se přenesete do sušenkového nebe…
VIDEORECEPT ZDEIngredience
- 3 lžíce Instantních vloček
- 1 a ½ lžíce Veganské proteinové směsi – bez příchuti
- 2 lžíce javorového sirupu
- 2 lžičky kokosového oleje (roztopeného)
- 2 lžíce rostlinného mléka vaší volby
- 1 lžíce veganských čokoládových peciček (a nějaké na ozdobu)
Postup
- Instantní vločky a proteinovou směs dejte do mističky a smíchejte.
- Pak přidejte javorový sirup, roztopený kokosový olej a rostlinné mléko a opět smíchejte.
- Přimíchejte čokoládové pecičky.
- Dejte na minutu do mikrovlnky a vychutnejte si výsledek!
Nutriční informace
Na jednu porci
Kalorie | 424 |
---|---|
Tuky | 13.2g |
Sacharidy | 37.1g |
Bílkoviny | 21.9g |
Monica Green
Autor a expert