Lucie Králová
Autor a expert6 let Ago
Ingredience:
- 250g ovesných vloček
- 50g mandlí
- 50g strouhaného kokosu
- Skořice
- 100g jablečného pyré
- 50g sušených jablek (kostičky)
- Flavdrops jablkové
- 25g másla
- Troubu si předehřejeme na 175°C a nachystáme si pekáček, kde budeme granolu péct.
- V míste smícháme vločky, kokos, sušená jablka a skořici. Mandle posekáme na menší kousky a přidáme také do mísy.
- V hrnci zahřejeme máslo a jablečné pyré s pár kapkami flavdrops. Necháme chvíli odstát a poté přidáme k sypkým ingrediencím.
- Dobře smícháme a rovnoměrně rozprostřeme na pečící papír v pekáčku.
- Pečeme na 175°C cca 40 – 45 minut, do zlatova. Každých 8-10 minut promícháme.
- Necháme vychladnout a uchováváme ve vzduchotěsných nádobách.
Živiny na 100g:
Energie: 410 kcal/ 1715,44 kJ
Bílkoviny: 9,51g
Sacharidy: 48,9g
Tuky: 19,55g
Vláknina: 7,51g
Lucie Králová
Autor a expert
Medailonek – Lucie Králová
Lucie je nadšenou studentkou fyzioterapie, které se v současné době věnuje na fakultě sportovních studií Masarykovy univerzity. Rovněž absolvovala kurz fitness instruktora a v této oblasti, stejně jako ve výživě a regeneraci a celkově zdravém stylu, se nadále aktivně vzdělává.
V rámci studia spolupracuje s profesionálními sportovci, například s českým juniorským biatlonistickým týmem a předními hráči badmintonu. Lucie má praktické zkušenosti z lázní, kde rozšiřovala své ysokoškolské znalosti o komunikaci a práci s pacienty.
Lucie se aktivně podílí na obsahu pro Myprotein a více informací o ní naleznete na jejím Instagramovém profilu: https://www.instagram.com/missnothingdamn.
Ve svém volném čase se věnuje samozřejmě sportu – fitness, posilování, ale také relaxacím. Sama si vede tréninky a jejich rozvržení. Miluje procházky, přírodu, hory, a když může, odjede proto z města. Mezi její koníčky rovněž patří čtení, psaní, hudba, psychologie, čas s přáteli, vaření a jiné drobné radosti všedních dní.